klik hier om terug te gaan naar index vislocaties
Viane kasteelvijver
Foto's
     
 
 
Plan
(klik op de afbeelding voor google)
Gegevens Dit is de thuisvijver van de kasteelvissers. Gelegen in het kasteeldomein heeft deze vijver een oppervlakte van meer dan 2ha. de vijver zelf is vrij ondiep .
0.5 tot 1.5 meter.

Gelegen te 9500 Viane Edingseweg 440
Vissoorten

De vijver bevat een ruim karper en brasem bestand en er wordt vooral gevist met de vaste hengel.

Vergunning VISVIJVER << DE KARPER >>
De vijver is geopend van 15 februari tot 15 november - Dagprijs 7 €, Halve dag 4 € Halve dag van 07.00 tot 14.00 en vanaf 12.00 tot 21.00h vanaf september tot 20h - Er mag met 2 hengels of werphengels gevist worden. Indien met meerdere hengels gevist wordt dient er telkens per 2 hengels een dagticket betaald te worden. - Gebruik van leefnet verboden, behalve in wedstrijdverband. (dient aangevraagd te worden) - Er mag geen vis meegenomen, nog gedood worden, indien dit opgemerkt wordt zal overgegaan worden tot melding aan de bevoegde instanties wegens diefstal. - De hengelplek dient net achtergelaten te worden, alle vuil dient meegenomen te worden. - De vis mag enkel met de blote handen aangeraakt worden, elke hengelaar dient een emmer of kuip met water bij zich te hebben voor het onthaken van de brasem, indien dit niet het geval is of de brasem er niet in onthaakt wordt zal er een boete van 5 € gend worden bij de 2de inbreuk. - Karper dient onthaakt te worden op een onthaakmat, max haak nr 4 zonder weerhaak - Het is ten strengste verboden met de wagen rond de vijver te rijden. - Elke overtreder zal de toegang tot de vijver ontzegd worden. Zie ook het algemene reglement - Het bestuur is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen
Voor inlichtingen en organiseren van wedstrijden gelieve zich te wenden tot Kasteelvissers Viane
Kasteelvissers@hotmail.Be of GSM: 0479/55.64.03
Bijzonderheden Bij wedstrijduitslagen van de kasteelvissers vonden wij als gemiddelde vangst +10kg met uitschieters van 40 tot 60kg de visser.
 Stekken  
Copyright 2006 Noyelle Frans. Alle rechten voorbehouden.